Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Informatie G

 

Stichting Children of

The Gambia Woudenberg

Heinelaan17

3931WZ Woudenberg

Introductie

Stichting Children of the Gambia-Woudenberg,is een initiatief van Adri en Mela Wagensveld. Tijdens onze eerstereis naar Gambia in 1998 werden wij getroffen door het dagelijkse leven van de Gambianenen vooral door de hoeveelheid kinderen die door geld gebrek niet of zeer onregelmatig naar school gaan. Dit heeft ons doen besluiten ons in te gaan zetten voor deze kinderen.

 

Doelstelling: Wat hebben wij tot nu toebereikt:

 

  • Samen met de bevolking hebben wij lieren op waterputten gezeten, ze hebben geleerd deze zelf te bouwen.
  • Wij  hebben  muskietennetten  aangeschaft  en  diverse  keren  rijst, emmersenwastonnenenanderezakenaanongeveer30gezinnen
  • uitgereikt.
  • Bouwen van schommels/glijbaanbij kleuterschool
  • Schoolmaterialen  aangeschaft  voor  een  volledig  schooljaar  voor  de kleuterschool in Kanifing (330 kinderen)
  • Laten   maken   van   bureau’s/stoelen   voor   leerkrachten   van   de kleuterschool.
  • Bouw van 12 nieuwe toiletten voor de St.Theresaschool. Dank zij de steun van sponsoren had het terrein niet schoongemaakt en gebouwd kunnen worden.
  • Al sinds1999 wordt er jaarlijks voor+/-60 kinderen schoolgeld betaald
  • Medicatie tegen Malaria en verbandmiddelen gekocht
  • Ziekenhuisonderzoek betaald (CT-scan)ivm botbreuken etc.

 

U ziet, uw donatie wordt dus echt voor100% goed besteed!  Onze stichting geeft geen geld uit aan visitekaartjes, websites, foldersetc., elke Euro wordt echt aan en in Gambia besteedt.

 

Stichting Children of The Gambia–Woudenberg opgericht inmaart 1999 heeft als doel het voorzien van een betere toekomst voorkinderen en jongeren in Gambia – West Afrika.

 

Directe sponsoring

Met directsponsoring heeft u de mogelijkheid één of meerdere kinderen (uit  één  gezin)  financieel  te  ondersteunen.  Het  aantal  kinderen  is afhankelijk van uw maandelijkse bijdrage. Uw bijdrage wordt gebruikt voor schoolgeld. De ouders zijn verantwoordelijk voor aanschaf van uniform, schoolboeken, schrijfmaterialen en schoenen. Op deze wijze worden zij gestimuleerd ook verantwoordelijk te zijn voor hun kind(eren).

 

Helpt u ons mee?

Zonder de hulp van sponsoren kunnen wij niet en was, wat wij tot nu toe bereikt hebben ,niet mogelijk geweest.

 

Maar de stichting kan nog zoveel meer doen, echter daar is geld voor nodig. Het beste kan men helpen door financiële middelen meete nemen naar Gambia en de plaatselijke bevolking het school meubilair te laten maken.Ook aanschaf van schoolmaterialen ,uniformen etc. moet lokaal gebeuren.Op deze wijze steunen wij de plaatselijke bevolking en onze doelen.

 

Eenkind…

 

Heeft het rechtop een vader en een moeder, op een thuis, op liefde en vertrouwen. Maar ook op menselijke en lichamelijke warmte, op scholingen een toekomst. Het wil gekoesterd worden, zich veilig voelen en geborgen zijn.

 

Dit recht, dat wordt al te vaak geschonden. Het brengt zoveel leeden verdriet in het leven van een kind. Helaas is het kind de zwakste partij en heeft het geen keus.

 

Geef elk kind op deze aarde een kans om op te groeien in een wereld vol vrede, met liefde voor elkaar en voor de natuur. Kijk niet een andere kant uit als een kind je nodig heeft, je steun en vertrouwen zoekt.

 

Wat voor kleur of geloof het kind ook heeft, schenk het je hart. Jouw steun, hoe klein dan ook, kan de toekomst voor het kind betekenen.

 

Steun onze stichtingen stort uw bijdrage op rekeningnummer 38.24.78.424 t.n.v. Stichting Children of The Gambia Woudenberg.

 

Bijvoorbaat dank voor uw steun, want zonder uw hulp kunnen wij niet bestaan.

 

StichtingChildrenofTheGambia-Woudenberg

 

Heinelaan17

3931 WZWoudenberg

Tel.033 – 2864281

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rabobanknr.38.24.79.424

KvKGooi-enEemland 32073452


 

 

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.