Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Het plaatsen van foto,s in de persoonlijke categorie map:(Allen voor degene die een inlog account hebben)

Er moet door de administrator een of meerder mappen worden aangemaakt waarvan de schrijf rechten komen te staan op de persoonlijke titel.

Hoe gaat men te werk om daar foto’s te plaatsen:

1. Men moet eerst inloggen.

2. Indien men is ingelogd dan gaat men naar de map of mappen die zijn toegewezen.

3. Scroll naar beneden aldaar kiest men voor het tabblad “Upload” Indien er een venster opent de vraagt of je java script wil laden klik op ja.

4. Hier heeft men de keuze om of meerdere foto’s te plaatsen of een enkele foto. We geen eerst 1 foto plaatsen: ga naar het onderste veld voor een foto plaatsen.

5. Klik op bladeren en zoek de foto op je computer die je wil plaatsen.

6. Vul de titel voor de foto in. (is niet verplicht)

7. Maak een beschrijving bij de foto. (is niet verplicht)

8. Klik op upload en wacht tot uploaden klaar is. OK

9. Ook kunnen we meerdere foto’s tegelijk uploaden. Dit doen we via het scherm Java upload.

10. Klik op bladeren en zoek de foto up je computer die je wilt uploaden.

11. Klik vervolgens op upload om de foto’s te plaatsen. Dit kan al naar gelang van de grote van de foto’s even duren. (het kan zijn dat je de geplaatste foto’s nog niet gelijk zie je kunt dan even naar een ander map klikken om vervolgens weer terug te keren.)

12. Bij deze methode kun je niet vooraf de titel en tekst per foto aanpassen dit doe je achteraf via het scherm het bijplaatsen van tekst kan voorals nog alleen via de administrator of door het plaatsen via de eerste manier foto voor foto.

Er staan nog enkel symbolen op de foto:

1. Er staat een loep op de foto klik je daarop dan wordt de foto vergroot.
  2. Er staat een computer met pijl op de foto klik je hierop dan kun je foto in werkelijk formaat downloaden.
  3. Er staat een prullebak op de foto daarmed kun je de foto verwijderen.
  4. Er staat een groen vinkje op de foto dit geeft aan dat de foto voor ideren is te zien. Klikt men op het vink dan komt er een rood/wit minnetje de foto is alleen voor geregistreerden te zien. Nogmaals klik en het woordt weer een groen vinkje

De knoppen 3 en 4 zijn alleen beschikbaar voor diegene die de schrijf rechten heeft.

Let op er zijn foto’s die qua formaat niet 100% zijn of waar een virus aanhangt of die een totaal verkeerd formaat hebben. Deze foto worden niet via deze methode geupload. Mochten er verder problemen ontstaan dan heeft dat veelal te maken met de veiligheid.

Er wordt nog gewerkt aan de vertaling dus ook deze gebruiks aanwijzingen zullen mee veranderen.

de webmaster.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.