loader

Laatste nieuws


Reeuwijk: Reporter loopt mee

reporter

Afgelopen woensdag hebben we een mee wandelende reporter gehad van het plaatselijke omroep in Reeuwijk. Hij liep 15 km met ons mee. Op de foto zie je de reporter in de blauwe kleding vooraan. De reporter heeft een kort filmpje gemaakt, dat je met deze link kunt bekijken.Nieuws uit Thailand
Eind 2022 ontvingen we de nieuwsbrief van de Asia Care Foundation.
We steunen Bob van Rijn, werkzaam voor deze stichting, met een deel van het inschrijfgeld. We hebben de uitgebreide brief ingekort en bij de stichting nog wat foto’s opgevraagd om het verhaal wat op te fleuren. Het is fijn te lezen wat er met het geld ter plekke bereikt wordt. We wensen Bob veel succes bij zijn werk.
Bob Bob van Rijn
Door middel van deze link kun je de nieuwsbrief downloaden.Nieuwsbrief Seibo Werkgroep
De Seibo Werkgroep die zich ten doel stelt de sloppenwijk Villa Guerrero, El Seibo te ondersteunen, heeft Nieuwsbrief 14 uitgebracht. Door middel van deze link kun je de nieuwsbrief downloaden.
Organisator Casper Seijn wordt Lid van verdienste
Tijdens de laatste wandeling van 2022 vanuit Woudenberg, is een van onze trouwe organisatoren Casper Seijn door voorzitter Huib Bavelaar in het zonnetje gezet.
Hij heeft maar liefst 131 prachtige tochten voor Samen op Pad op de kalender gezet en hij gaat daarmee voorlopig nog even door.
Casper, namens alle wandelaars en het bestuur bedankt voor je inzet.
Casper 1
Casper 2
Het inschrijfgeld per januari 2023
Nu er na de coronatijd minder deelnemers zijn en we de kosten in de gaten moeten houden, is besloten het inschrijfgeld minimaal met €0,50 te verhogen. Hierdoor blijft het ook mogelijk om voor onze goede doelen een bedrag over te houden en hebben onze organisatoren iets meer armslag. Om een tocht op te zetten worden in deze duurdere tijd vaak ook reiskilometers gemaakt, naast de kosten van de verzorging onderweg.
Het inschrijfgeld voor een groepswandeling bedraagt per 1 januari 2023 € 3,50 voor leden aangesloten bij een erkende wandelbond. Niet-leden betalen € 4,50.

Inschrijftijd
Om de inschrijvers de gelegenheid te geven om tijdig klaar te zijn voor de wandeling en we stipt om 10.00 uur willen starten, kan er tot uiterlijk 09.50 uur worden ingeschreven.
Om 9.55 uur stellen we ons buiten op voor vertrek en kan de organisator eventueel nog een kort woordje doen
Voor alle duidelijkheid: de inschrijftijd is van 09.00 uur tot 09.50 uur bij het startbureau.

logo


pijl