loader

Laatste nieuws


MIJLPAAL SAMEN OP PAD! HANS ZIJLMANS IS DE 30.000e WANDELAAR

Lees met deze link verder over deze mijlpaal!Reeuwijk: Reporter loopt mee

reporter

Afgelopen woensdag hebben we een mee wandelende reporter gehad van het plaatselijke omroep in Reeuwijk. Hij liep 15 km met ons mee. Op de foto zie je de reporter in de blauwe kleding vooraan. De reporter heeft een kort filmpje gemaakt, dat je met deze link kunt bekijken.

Het inschrijfgeld per januari 2023
Nu er na de coronatijd minder deelnemers zijn en we de kosten in de gaten moeten houden, is besloten het inschrijfgeld minimaal met €0,50 te verhogen. Hierdoor blijft het ook mogelijk om voor onze goede doelen een bedrag over te houden en hebben onze organisatoren iets meer armslag. Om een tocht op te zetten worden in deze duurdere tijd vaak ook reiskilometers gemaakt, naast de kosten van de verzorging onderweg.
Het inschrijfgeld voor een groepswandeling bedraagt per 1 januari 2023 € 3,50 voor leden aangesloten bij een erkende wandelbond. Niet-leden betalen € 4,50.

Inschrijftijd
Om de inschrijvers de gelegenheid te geven om tijdig klaar te zijn voor de wandeling en we stipt om 10.00 uur willen starten, kan er tot uiterlijk 09.50 uur worden ingeschreven.
Om 9.55 uur stellen we ons buiten op voor vertrek en kan de organisator eventueel nog een kort woordje doen
Voor alle duidelijkheid: de inschrijftijd is van 09.00 uur tot 09.50 uur bij het startbureau.

logo


pijl