Afdrukken

Logo Sop png 340 x 340Vandaag 24 december sluiten wij Samen Op Pad  zoals gebruikelijk ons jaar af.

We mochten voor het groepswandelen 3902 deelnemers inschrijven en bij de tocht der tochten de Sagambiara-Walk waar alles begon kwamen we tot een mooi aantal deelnemers van 371 wandelaars.

Onlangs het 10 jaar jubileum groepswandelen in oktober sluiten we dit jaar ook financieel af met een top resultaten, voorlopige cijfer ruim €5000.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers van het groepswandelen, de Sagambiara-Walk en de vele deelnemers die we het afgelopen jaar mochten inschrijven.

Het Groepswandelen:

Er stonden dit jaar 44 groepswandelingen waaronder 1 tweedaagse op de agenda, daarvoor is door onze vrijwilligers 1125 km mooi en afwisselend parkoers uitgezet. De 3902 ingeschreven deelnemers kwamen met elkaar op een afstand van 97550 km en brachten inclusief giften een netto bedrag bijeen van € 4291 voor in de kas van Samen Op Pad.

logo sagambiara sop11De 13e Sagambiara-Walk

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en deelnemers is onze traditionele wandeling op de zaterdag voor kerst weer een succes geworden. De 371 wandelaars hadden de weg naar de Peppelerhoeve (het startpunt) gevonden, dit terwijl de weersvooruitzichten niet optimaal waren. Bij de inschrijving, de rustlocatie (De Mariahoeve) en de pl1wagenrust was sprake van een gezellige drukte.

Deze wandeling met een netto opbrengst van rond de €1700 vormde de afsluiting van een zeer succesvol wandeljaar van Samen Op Pad.

 

Bij deze bedanken we alle vrijwilligers, organisatoren en wandelaars die aan zoveel wandelplezier hebben bijgedragen.

 

wsw kerstmanWe wensen iedereen fijne feestdagen toe en voor het komend wandeljaar een jaar in goede gezondheid met weer heel veel wandelplezier. We hopen ook volgend jaar weer op jullie inzet en deelname te mogen rekenen, ook in 2019 hebben we weer een volle agenda.

 

Het bestuur Samen Op Pad.