Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Hans Mulder en Bertus van Ginkel hebben voor ons weer een mooie tocht uitgezet in Voorthuizen. We Starten weer vanaf de Voetbal kantine VVOP. Let wel op er is een nieuwe rondweg om Voorthuizen, Het kan dus zijn dat de navigatie een andere onbekende weg aangeeft.

Voor de vijfde en laatste keer starten we bij VVOP in Voorthuizen.

foto1tocht hansVanuit de start lopen we een brug over de nieuwe rondweg om Voorthuizen. We komen in het Wilbrinkbos. In het vervolg lopen we een stukje van het Griezeveense klompenpad. Vrij snel zijn we dan in de bossen rond Boeschoten.

Midden in het bos houden we een korte stop, om vervolgens in het bos door te lopen. Als we de Voorthuizerstraat zijn overgestoken lopen we een deel van het Huiner klompenpad.foto4hans (met een oud stukje kerkepad)

Via de oude Nijkerkerweg komen we bij de Blokhut, waar onze rust is.

Na de rust komen we het Huinerpad weer tegen. We gaan 't Woud in, een buurtschap bij Nijkerk, maar vooral bos en heide. Zelfs een stukje met geocaching!

Hier zijn ook prachtige vennetjes. De vele kikkers kunnen hier een enorme herrie maken! , ook de ijsvogel kan je hierFoto2tocht Hans spotten. Het laatste deel is wat landelijker, over het erf van een boerderij. Hier is ook een Bed en Breakfest gevestigd, voor degene die er een overnaching bij willen doen. (B en B Groot Overhorst) We zijn dan al bijna in Voorthuizen.

Fijne wandeling Bertus en Hans

 

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.