Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

Laatste wandeling 2018 van Samen op Pad.

De SOP heeft 2018 weer afgesloten  met de SaGambiaRa vanuit Putten voor het goede doel voor ondersteuning van de werkgroepen El Seibo voor voorzieningen in de  sloppenwijken en de Asia Gare Foundatie voor de opvang van Birmaanse vluchtelingen in Thailand.

Er waren 366 wandelaars (na hertelling 371) waaronder veel SOPPERS ingeschreven voor deze wandeltocht waarin een keuze gemaakt kon worden uit 10-20-25 en 30 km door een geheel nieuw gebied en waarbij de deelnemers hebben kunnen genieten van natuur en de vele bezienswaardigheden die te ontdekken waren  en onderweg ook terecht kwamen bij de diverse verzorgingsposten en waarbij ook de Kerstman met zijn toekomstige opvolgster zorgde voor de kerstkransjes.

SW2018 chris 2.jpgDe herinnering aan deze tocht is in een wandelboekplaatje vastgelegd en waarbij  de doelstelling en het thema van  deze tocht is weergegeven.

Ook in de startlocatie was de organisatie terug te vinden. SW2018 chris 1Onze Gerrie had weer een tafel vol met creatieve handvaardigheden die voor een happekrats gekocht konden worden. Diverse jams en gebakken lekkernijen waaronder een bord vol pannenkoeken die met een jamkeuze direct genuttigd konden worden.

Ook de werkgroepen waren aanwezig die voor de presentatie van hun doelstellingen in beeld hebben gebracht en waarbij opvallend veel jongeren bij betrokken zijn.

De dag werd door veel aanwezige deelnemers en de organisatie de nodige belevenissen en wandelperikelen onder de loep genomen en werden de laatste nieuwtjes van 2018 en de voornemens voor 2019 in voorzichtige vorm besproken en toegelicht.

De organiserende SOP kan weer terug kijken op een geslaagde wandeltocht en onze bijdrage en wensen u allen hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar en hopen u allen weer terug te zien op 2 januari 2019 in Laren.

 

Chris Woerden

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.