Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

 Putten op de Veluwe “SAGAMBIARA-WALK” 2009

We hebben er weer zin in! U ook?

De vierde SAGAMBIARA-WALK begint weer vorm te krijgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wim is bezig om de nieuwe route vorm te geven. Dat is nog een hele klus. Daarna gaan Wim met meerdere medewerkers de route voorlopen. Laten we hopen dat ze mooi weer hebben. Wij wensen hen in ieder geval veel succes met de route.  Ja, er moet toch gecontroleerd worden voor wij jullie “Samen Op Pad” sturen.

Gelukkig mag en kan  ook ik weer bezig zijn met de voorbereidingen voor onze 4e tocht. Het geeft mij altijd een warm gevoel als de telefoon gaat en er iemand belangstellend vraagt hoe ver we met de voorbereidingen zijn, en de vele hartverwarmende reacties van vrienden van Samen Op Pad.

Ook deze zomer ben ik weer begonnen met het realiseren van de (vol  liefde)  met de hand gemaakte herinneringen, medailles en Standaards. Er werd gezaagd (gelukkig met een machine), geschuurd, geplakt, geschilderd, gelakt en tot slot nog alle herinneringen van een stikkers voorzien. De laatste worden binnenkort afgemaakt. Dan liggen ze weer op uw komst te wachten.

We zitten nu november.

Thuis zijn de voorbereidingen in volle gang. Op het programma liggen nog zaken die hun aandacht nodig verdienen, dus nog genoeg werk aan de winkel. Inmiddels zijn de flyers gereed en worden door Stoffel gedrukt en kunnen we weer vouwen. Ondertussen ben ik bezig met het draaiboek en liggen er sponsorlijsten klaar voor winkels, bedrijven e.d. Kortom, nog genoeg werk aan de winkel dus. We hopen dit jaar meer “€€uroos ” binnen te halen.

 

Wat was de opbrengst van voorgaande jaren?

In het eerste jaar, 2006, welke in eerste instantie ook het enige jaar van deze wandeling zou zijn, (leest u er alles over op onze website www.wc-samenoppad.nl) mochten we voor de kinderen van Serrekunda, Gambia, een bedrag van € 635.= ophalen.

In het tweede jaar, 2007, heeft u allen een bedrag van € 776.14 bijeen gewandeld.

In het derde jaar 2008 mochten we € 670.= per doel, samen goed voor € 1340.= samen bijeen wandelen.

Dit jaar hopen we op meer sponsoring van winkels en/of bedrijven en daarmee hopen wij dat het “Samen Op Pad” gewandelde € bedrag hoger mag liggen. Gaan we er met z'n allen voor.

 

Wat is er in Gambia met deze bedragen gedaan?

Nadat, (drie jaar), het bedrag door Adrie, Mela en Vera aan de school werd overhandigd, is er, samen met de school en bewoners van het dorp Serrekunda, materiaal gekocht voor het opknappen van het hok, waar de kinderen van de St.Theresaschool tot op dat moment nog les in kregen

(Weet u nog? Voor € 50 kon het lokaal geschilderd worden.) En zie, vele kleuters hoeven niet meer op de grond te zitten. Het lokaal is geschilderd en er zijn tafeltjes gekomen.

2009

Ook in 2009 gaan Adrie, Mela en Vera naar Serrekunda, Gambia. Binnenkort vertrekken zij om met de €uro's van de vorige tocht te kunnen besteden aan o.a. lesmateriaal . Als zij terug komen, willen zij u graag foto's van hun reis naar Serre Kunda laten zien. U kunt tijdens de wandeltocht kennis maken met de mensen die achter de schermen andere mensen helpen een beter bestaan op te bouwen.

                                                                             Helpt u mee helpen

 

Maar ook ons tweede doel is net terug van hun doel, El Seibo, Dominicaanse Republiek. Johan is met een aantal vrijwilligers naar hun projeckt geweest. De lange muur, die verplicht is gesteld, voor er verder gebouwd mag worden, wordt gerealiseerd. Want bouwen is anders niet toegestaan. Het is de bedoeling dat zij in 2010 op het terrein van start gaan met de eerste fase van een medisch centrum. Zij zoeken nog vrijwilligers voor, datum: 19 juli t/m 7 augustus 2010. Heeft u intresse, kijk dan op http//www.kerknetputten.nl/seibo

 

                                   Heeft u nog vragen, u kunt mailen naar onze website of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag ook, met het nummer 06-21271654.

                                                                                                  Wij zien u graag bij de vierde SAGAMBIARA-WALK 2009, tot dan

 

 

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.