Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

 

Waarom? Is mijn vraag aan de vandalen van………….
In de zaal ging de telefoon. Het was Henk. “Gerrie, het hele toilet is opgeblazen”. “Jij maakt een grapje zeker”, zeg ik.Maar nee, het was bittere ernst. De hele bio-box was kapot geblazen. De binnenpot lag buiten, omringt door blauwe, gelukkig biologisch afbreekbare vloeistof.
 
Direct, nog in het donker, zijn er foto’s gemaakt en ook later, bij daglicht, zijn er foto’s genomen. Ook direct is de firma Boels gebeld.
Wat een schande is het. Wie doet er nu zoiets? Wat een ongemanierde mensen zijn dit geweest, spullen vernielen die van een ander zijn. En ze hebben heel goed geweten van wie het toilet was. De naam staat er immers met grote letters opgeschreven. Vrijwilligers, die op andere plaatsten zo nodig waren, hebben alles ter plekke opgeruimd. Zodat u, de wandelaar, niet over blauwe sneeuw, maar over mooie witte sneeuw bij de rustpost kon komen.
De firma Boels heeft de box nog dezelfde morgen opgehaald. Helaas, we weten niet wie het gedaan hebben en zullen de consequenties zelf moeten dragen, er hing geen briefje met een naam van de daders en een sponsor voor de kosten van het toilet € 395,00, hebben we niet.
Daders, bedankt. Dank zij jullie is er minder te besteden voor de kindertjes van Serrekunda en El Seibo. Ik hoop dat jullie van een fijne kerst genoten hebben.
 
Gerrie van den Brink.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.