Afdrukken

Amersfoort 12 oktober 2016

 

Acht jaar geleden startte Samen Op Pad met de eerste groepswandeling vanuit Amersfoort.

Nu zijn we 8 jaar verder. Diverse organisatoren hebben samen 192 wandelingen voor de wandelaars uitgezet.

In totaal hebben 15443 wandelaars aan de door Samen Op Pad georganiseerde groepswandelingen deelgenomen. Dat betekent een gemiddelde deelname van 80 personen.

Dit alles zou niet mogelijk geweest zijn, als niet zo velen zich hadden ingezet om in zijn/haar woonplaats of directe omgeving een wandeling uit te zetten.

Het organiseren van zo’n tocht is geen kleinigheid, want naast een mooie route zorg je voor een natje en droogje onderweg, een rustpunt voor de grote rust en een calamiteitenplannetje. Daarnaast loop je de route een of meerdere keren voor.

Een aantal organisatoren gaan stoppen met het organiseren en worden door Wim Freriks, de voorzitter van Samen Op Pad, in het zonnetje gezet

Onder luid applaus worden ze benoemd tot erelid of lid van verdienste.

Op de bijgaande foto’s zien we hen v.l.r. : Rolf Craanen ,Gerrie v.d. Brink ereleden, Wim Veerman, Hans v.d. Goes en Gerard de Langen lid van verdienste.

We zijn erg blij dat een aantal nieuwe mensen zich gemeld hebben om het uitzetten van een wandeling op zich te nemen. Voor volgend jaar zijn er inmiddels 40 woensdagen waarop we weer mogen genieten van de schitterende plaatsen die ons land rijk is. Wij Samen Op Pad bedanken iedereen voor hun inzet. 

 

Huldiging ere en lid van verdienste.