Epspeter heidetocht
Uithoorn Carpe Diem-tocht
Zonnige herfstkleuren Schijndel
Amersfoort 10 oktober 2018
Tiengemeten
Tiengemeten
Lelystad
Heukelum
Werkendam Biesbos
Noordwijk
Zandvoort
Zwijndrecht

2ebijeenkomst WGW SOP 12-09-2012

Bijeenkomst organisatoren en vrijwilligers Groeps wandelen op woensdag.

 1. Opening en mededeling door de voorzitter.
  1. Mededeling: (compliment): We hebben met z’n allen de discussie van de vorige bijeenkomst goed begrepen, dit heeft geleid tot perfecte samenwerking en uitvoering van het groepswandel. Een groot compliment is op z’n plaats, zeer bedankt voor de inzet.
  2. Uitbreiding wandel comité:
   Door het stoppen van Kees de Groot binnen het SOP comité en door het er aan worden herinnerd dat we allemaal mensen zijn en plots voor korte of langere tijd weg kunnen vallen van vrijwilligers, hebben we besloten uitbreiding te zoek binnen het comité. We deden daarvoor via een nieuwsbrief een oproep. We kregen daarvoor 1 reactie, Peter Lissenberg wilde ons komen versterken en we hebben besloten met hem verder te gaan.
  3. Instructie GPS Dat ook wij vrijwilligers zijn blijkt uit het feit dat we tot op heden niet de beloofde informatie bijeenkomst hebben kunnen geven. We blijven er aan werken om dat toch op een zo kort mogelijk termijn te realiseren.
 2. Notulen vorige bijeenkomst
 3. Inbreng afgevaardigden wc SOP
  1. Gezien de ervaring van afgelopen wandel periode 2x ambulance en 1 maal een wandelaar die absoluut niet verder kon zijn wij van mening dat omtrent dit soort incidenten we een plan van aanpak op papier moet gaan zetten om duidelijkheid te geven hoe te handelen. Het SGWB raad daarvoor aan een calamiteitenplan. Als extra en complimenterende opmerking moeten we vast stellen dat het tot nu toe met succes door inzet van iedereen perfect is verlopen. 
 4. Inbreng organisatoren en medewerkers samen op pad
  1. Nog steeds staat het punt van de bedrukte hesjes open. Dit valt en staat met de financiering.
  2. Er is behoefte aan communicatie, oproepen en mededelingen tussen de wandelaars onderling. Voorstellen tot een communicatie mogelijkheid (Forum) op de website zijn in overweging en er is mogelijk ook al een moderator voor gevonden.
 5. Regels en richtlijnen in de ruimste zin des woords ook hier “niets moet maar niet alles mag”. We hebben daarvoor de richtlijnen gezamenlijk opgesteld en zoals blijkt uit het openingswoord werkt dit. Toch moeten we met z’n allen waakzaam zijn dat we deze regels actueel houden en zo nodig in gezamenlijk overleg aanpassen.
 6. Publicatie en PR
  1. We blijven met z’n allen verantwoordelijk voor een stuk publicatie, we moeten er van uit gaan dat allemaal mensen zijn en dat er fouten worden gemaakt. Daarom de oproep waak met z’n allen en meld onjuistheden opdat deze tijdig gecorrigeerd kunnen worden
  2. De resultaten en mogelijke berichten en verslagen op de website plaatsen. Ook hier geld dat het werk gedaan moet worden door vrijwilligers en wat hulp en begrip van derden is welkom
  3. De nieuwsbrief. Door de uitbreiding van het comité krijgen we mogelijkheid hier meer vorm aan te geven. Toch blijft ook hier de oproep om meer handjes vrouw of man.
  4. In het verslag van de vorige bijeenkomst is en lijst geplaats met E-mail adressen voor een gezamenlijk mailaccount. Het licht in de bedoeling dat de komende tijd dit gezamenlijk account wordt gestart, daarom is het van belang dat de adressen juist zijn. Controleer dit, indien we geen bericht ontvangen gaan we ervan uit dat de adressen juist zijn. Het verslag van deze bijeenkomst en de volgende bericht zullen op die adressen worden gepost.
 7. Rondvraag
 8. Volgende bijeenkomst. 12-12-2012 te Tiel (2eGraaf van Burentocht)

 

Oproep heb je punten die op de agenda geplaats zouden moeten worden mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Samen Op Pad

t' Hennetje 19

3985 PB Werkhoven

KvK. 60842261 

Wilt u op de hoogte blijven van onze mooie wandelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2022 Samen Op Pad ~. Alle rechten voorbehouden.